3D Scan

Essentiële precisie voor
jouw projecten

Met onze geavanceerde 3D-scantechnologie leggen we jouw omgeving razendsnel en uiterst nauwkeurig vast, of het nu gaat om vergunningstrajecten of het creëren van gedetailleerde modellen voor jouw bouwproject. Investeren in onze 3D-scanservice is de slimme keuze voor het optimaliseren van jouw bouwproces. Met precisie tot op de millimeter kunnen we fouten minimaliseren, tijd besparen en kosten verlagen, waardoor jouw project soepel en efficiënt verloopt.

Hoe werkt het ?

Onze 3D-scantechnologie maakt gebruik van geavanceerde lasersensoren om de omgeving in detail vast te leggen. Het proces is snel en efficiënt:

1. Voorbereiding

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij schatten voor jou in hoe lang het scannen, uitwerken en verwerken tot een model zal duren. Vaak is een adres of een kaartje van het gebied voldoende. Voor grotere projecten komen we graag vooraf langs op locatie.

2. Scannen

Met een snelheid van 600.000 punten per seconde wordt de omgeving gescand vanuit verschillende hoeken. Onze technologie registreert nauwkeurig de positie en vorm van objecten, inclusief kleine details.

3. Dataverwerking

De verzamelde gegevens worden geanalyseerd en verwerkt tot een gedetailleerd 3D-model. Dit model kan vervolgens worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals vergunningstrajecten, virtuele rondleidingen of het voorkomen van ontwerpfouten.

Waarom kiezen voor
een 3D-Scan?

SNELHEID

Met een verbazingwekkende snelheid van 600.000 punten per seconde, leveren we snel resultaat.

NAUWKEURIGHEID

Onze scans vangen zelfs de kleinste details op, wat essentieel is voor nauwkeurige modellering.

EFFICIËNTIE

Minimaliseer foutkosten en optimaliseer jouw projecten met onze geavanceerde technologie.

MAATWERK

Onze service is geschikt voor allerlei soorten bouwprojecten, van klein tot groot.

Ontdek wat onze 3D-scanservice voor jou kan betekenen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze innovatieve 3D-scanservice jouw projecten kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen

Een 3D-scan is een technologie waarmee de omgeving in 3D wordt vastgelegd met behulp van lasersensoren. Het wordt gebruikt voor verschillende toepassingen zoals het maken van gedetailleerde modellen voor architectuur, engineering, bouw en vastgoed.

Traditionele meetmethoden vereisen vaak handmatige metingen en kunnen tijdrovend zijn. Een 3D-scan daarentegen maakt gebruik van geautomatiseerde processen en levert snel en nauwkeurig gedetailleerde resultaten op.

3D-scans zijn geschikt voor verschillende projecten, waaronder vergunningsprojecten, bouwprojecten, renovaties, vastgoedontwikkeling en erfgoedbehoud.

De duur van een scan kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de omgeving. Over het algemeen kunnen kleine ruimtes binnen enkele uren worden gescand, terwijl grotere projecten meer tijd kunnen vergen.

De kosten van een 3D-scanservice kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project en de complexiteit van de omgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

U kunt eenvoudig een afspraak maken voor een 3D-scan door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

ONTWERP

Ontwerp is de kern van ons werk. We creëren unieke en functionele ontwerpen die aansluiten bij jouw visie en behoeften.

3D visualisatie

Met onze geavanceerde 3D visualisaties brengen we jouw project tot leven, zodat je een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat.

VERGUNNINGSAANVRAAG

Wij nemen de zorgen rond vergunningsaanvragen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de essentie van jouw project.

BOUWkundig tekenwerk/ BIM

Ons deskundig bouwadvies helpt je bij het nemen van cruciale beslissingen tijdens het ontwerp- en bouwproces.

BOUWBEGELEIDING

Met onze professionele bouwbegeleiding zorgen we ervoor dat jouw project vlekkeloos verloopt, van concept tot oplevering.

3D scan

Met onze geavanceerde 3D-scantechnologie leggen we snel en nauwkeurig de omgeving vast.