Diensten

Onze diensten

ONTWERP

Ontwerp is de kern van ons werk. We creëren unieke en functionele ontwerpen die aansluiten bij jouw visie en behoeften.

3D VISUALISATIE

Met onze geavanceerde 3D visualisaties brengen we jouw project tot leven, zodat je een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat.

VERGUNNINGS-
AANVRAAG

Wij nemen de zorgen rond vergunningsaanvragen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de essentie van jouw project.

BOUWKUNDIG TEKENWERK/BIM

Ons deskundig bouwadvies helpt je bij het nemen van cruciale beslissingen tijdens het ontwerp- en bouwproces.

BOUWBEGELEIDING

Met onze professionele bouwbegeleiding zorgen we ervoor dat jouw project vlekkeloos verloopt, van concept tot oplevering.

3D-SCAN

Met onze geavanceerde 3D-scantechnologie leggen we snel en nauwkeurig de omgeving vast.

NCG ADVIES

Als onafhankelijk adviseur, aangesloten bij de NCG, helpen we graag bij jouw versterkingsopgave.

ONTWERP

Onze ontwerpafdeling. Hier streven we ernaar om unieke en functionele ontwerpen te creëren die nauw aansluiten bij jouw visie en behoeften. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand of ander project, we zetten ons in om een ontwerp te maken dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en duurzaam.

3D visualisaties

Met behulp van 3D visualisaties brengen we jouw project tot leven nog voordat de eerste steen is gelegd. Onze realistische visualisaties bieden een gedetailleerd beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Dit stelt jou in staat om het ontwerp te visualiseren en eventuele wijzigingen aan te brengen voordat de bouwwerkzaamheden beginnen.

Vergunningaanvraag

Het verkrijgen van de benodigde vergunningen kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Wij nemen deze zorg graag uit handen. Ons team van experts zorgt voor een soepele afhandeling van de vergunningsaanvraag, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw project.

Bouwkundig tekenen/BIM

Onze ervaren bouwadviseurs staan klaar om jou te adviseren tijdens het ontwerp- en bouwproces. Of het nu gaat om materiaalkeuze, constructieve vraagstukken of duurzaamheidsaspecten, wij bieden deskundig advies om jouw project tot een succes te maken.

Bouwbegeleiding

Onze professionele bouwbegeleiding zorgt ervoor dat jouw project vlekkeloos verloopt, van begin tot eind. We houden toezicht op de voortgang, coördineren de verschillende partijen en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Met onze bouwbegeleiding ben je verzekerd van een succesvolle en probleemloze realisatie van jouw project.

3d scanservice

Ontdek onze geavanceerde 3D-scanservice! Met een ongekende snelheid van 600.000 punten per seconde leggen we de omgeving tot in detail vast, waardoor we gedetailleerde modellen kunnen maken die essentieel zijn voor vergunningstrajecten en kosten door fouten minimaliseren. Deze service is geschikt voor allerlei soorten bouwprojecten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en optimaliseer jouw projecten met onze innovatieve 3D-scanservice.