3D VISUALISATIE

Wij brengen uw project tot leven met 3D visualisatie

Een hoogwaardige visualisatie biedt een realistische weergave van uw woning. Dit is een belangrijke stap in het proces. Samen met u creëren we eerst een ontwerp om vervolgens een gedetailleerde visualisatie te maken. Dit stelt u instaan virtueel door uw woning of project te lopen, de locatie te verkennen en gebruikte materialen te bekijken. Wilt u alvast een voorproefje van uw woning of project? Neem vrijblijvend contact met ons op.Bouwtekening

bouwtekeningen

Bouwtekeningen zijn zeer waardevol bij vergunningsaanvragen en bouwprojecten. Ze zorgen ervoor dat projecten voldoen aan voorschriften en veiligheidsnormen, voorkomen vroegtijdige fouten én verhelderen verwachtingen. Bouwtekeningen bieden een visuele voorstelling van het eindresultaat, wat planning en coördinatie vereenvoudigt. Het fungereert als communicatiemiddel tussen alle partijen en helpen nauwkeurige begrotingen op te stellen, wat essentieel voor kostenbeheer is. Bovendien bieden ze een referentiepunt voor toekomstige projectwijzigingen of onderhoud. Kortom, bouwtekeningen zijn essentieel voor efficiëntie, kwaliteit en naleving van bouwvoorschriften.

Het maken van een bouwtekening

Een bouwtekening is een technische uitwerking van een bouwwerk of gebouw. Op een bouwtekening staan onder andere alle afmetingen en de gebruikte materialen van een bouwwerk. Het is van belang dat er een bouwtekening aanwezig is als u gaat verbouwen.

plattegrond

Een plattegrond is een schematische weergave van een ruimtelijk gebied of object op een vlak oppervlak, vaak op een verkleinde schaal. Het hoofddoel van een plattegrond is om de lay-out van een locatie te tonen, routes te markeren en oriëntatie te vergemakkelijken. Gewoonlijk wordt een plattegrond als een bovenaanzicht gepresenteerd.

plattegrond

Een plattegrond is een schematische afbeelding van een ruimtelijk gebied of object op een plat vlak in een verkleinde schaal. Een plattegrond heeft tot doel een plaats aan te geven of een route te bepalen. Over het algemeen is een plattegrond als bovenaanzicht gepresenteerd

Detailtekening

Een detailtekening is het vervolg op het schetsontwerp en geeft specifieke details van het ontwerp weer. Het bevat gedetailleerde informatie over constructie, materialen en afmetingen, wat essentieel is voor de uitvoering van het project.

Doorsnede 

Een doorsnede is een verticale snede door een gebouw, gekozen op een specifieke locatie om het object op een representatieve manier weer te geven. 

Doorsnede 

Een doorsnede is een verticale snede door een gebouw. Deze wordt gemaakt op de meest specifieke plek, zodat de doorsnede representatief voor het object is. Dat houdt onder andere in, dat een doorsnede nooit zal snijden door een kolom of evenwijdig aan de snede lopende balk.